Leserbrief

„RESPEKT“

RESPEKT

RESPEKT

Bernd Carstensen, Hoyer
Tondern/Tønder
Zuletzt aktualisiert um:

Bei Bernd Carstensen aus Hoyer lösen mehrere Geschehnisse innerhalb der Kommune Tondern Verwunderung aus. So gibt es ihm immer noch Rätsel auf, warum der jetzige Vizekommunaldirektor Keld Hansen mit so vielen Posten versehen worden ist, die ihm eine Menge Geld einbringen. Auch wegen der Tøndermarsk Initiative stellt er wieder Fragen.

Uden at ville tage stilling til forholdene i Venstre, kan det nævnes:

Det er som om især partiet Venstre sammen med administrationen på Tønder Rådhus mangler lidt demokratiforståelse eller noget i den retning, måske lidt respekt for borgerne .

Hvordan kan det ellers være, at man tildeler direktøren for Real Dania og hustru gratis billetter til Tønderfestivalen, hvordan kan man give flere direktørposter til en enkelt mand samtidig, hvordan kan man ansætte denne mands hustru til en af de største poster i Tønder Kommune, nemlig Økonomichef-posten, i forb.m. konstitueringen kunne JydskeVestkysten oplyse at et enkelt medlem var tildelt omkring 20 poster, der gav vedkommende over ½ mio. kr i indtægter. Siden har vedkommende fået yderligere poster, deraf endda flere formandsposter med selvfølgelig mere honorar til følge.

Der kunne nævnes mange flere besynderligheder, f.eks. helt jordnært har man hentet muldjord i Roskilde som dæklag ved regnvandsbassinet i Højer. Ikke at forglemme de mærkværdige, gentagne dispensationsansøgninger for at omgås Tøndermarskfredningen. I Højer har vi problemet med, at der som lyn fra en klar himmel blev indført ændrede vigepligtsregler. Trods borgmesterens forsikring om „nødvendig og selvfølgelig borgerinddragelse” har jeg lige fået at vide, at der bliver ingen borgerinddagelse i forb. med vigepligtsændringer, der skal evalueres til efteråret. Uhørt.

Bernd Carstensen

Klintvej 19

6280 Højer

Mehr lesen

Leserbrief

Barbara Krarup Hansen
„Socialdemokratiet i Tønder er imod havvindmøller på land“

Leserbrief

Venstre-Vorstand für Reisby, Bröns und Wodder
„Forslag fra Venstre vil koste lokalsamfund millioner“

Leserbrief

Jesper Steenholdt, V-Stadtratsmitglied
„Vi er i gang - Videregående uddannelser til Tønder“

Leserbrief

Bjarne Lund Henneberg
„Klimamål: Viseren på uret drejer stadig“

Leserbrief

Helmut Thomssen
„Hilferuf?“

Leserbrief

Jan Køpke Christensen
„Det rene vandvid“