Leserbrief

„Politiet tættere på borgerne - i hele kommunen“

Politiet tættere på borgerne - i hele kommunen

Politiet tættere på borgerne - i hele kommunen

Henrik Frandsen, Barbara Krarup Hansen, Anders Kronborg und Jesper Petersen
Toftlund
Zuletzt aktualisiert um:

Bürgermeister Henrik Frandsen und drei sozialdemokratische Politiker freuen sich, dass eine Mini-Polizeistation in Toftlund eingerichtet wird. Die Polizei müsse, um Sicherheit zu bringen, näher an die Bürger kommen, meinen sie. Bis auf Venstre und der Liberalen Allianz hatten das Folketing für die Schaffung dieser lokalen Stationen gestimmt.

Det er meget positivt, at partierne bag sidste års politiforlig nu har placeret en nærpolitienhed i Tønder Kommune. Politiet skal tættere borgerne til gavn for alles tryghed. Og Toftlund bliver altså hjemsted for en af Danmarks nye nærpolitistationer.

Partierne bag aftalen - og det vil sige et bredt flertal i folketinget med undtagelse af Venstre og Liberal Aliance - har i denne uge meldt ud, hvor den endelige placering af de kommende nærpolitienheder skal være. Det er flot at så mange partier i Folketinget står bag aftalen.

I Tønder kommune har der også været et godt samarbejde med Politiet, og der er peget på, at en placering i Toftlund vil være optimal. Med den placering får hele Tønder kommune en væsentlig bedre politidækning, end hidtil. I forvejen er politiet allerede til stede med 19 tilknyttede årsværk på lokalpolitistationen i Tønder by, så en placering af den nye nærpolitienhed i Tønder by var ikke inde i billedet.

Nærhed til politiet og det at vide, at politiet er til stede overalt i kommunen, er væsentlig for borgernes tryghed. Den vigtige forebyggende indsats bliver også bedre og mere lokalt forankret. En nærpolitienhed med 5 lokalbetjente tilknyttet og en åbningstid på 15 timer ugentligt i den nordlige ende af kommunen, vil på alle måder øge den service politiet kan levere overfor borgerne, samtidig med at politiet også bliver mere synlige i det daglige.

Ligeledes styrkes politiet i Esbjerg Kommune så vadehavskysten generelt får en bedre politidækning end i dag. Det er alt sammen godt for vores område.

Barbara Krarup Hansen, spidskandidat KV21 for Socialdemokratiet
Anders Kronborg, medlem af Folketinget for Socialdemokratiet
Jesper Petersen, medlem af Folketinget og Politisk ordfører for Socialdemokratiet
Henrik Frandsen, Borgmester Tønder kommune, Tønder Listen

Mehr lesen

Leserbrief

Jørgen Popp Petersen, SP-Stadtratsvertreter
„Med 120 km/h mellem Niebüll og Esbjerg“

Leserbrief

Bjarne Lund Henneberg
„Det gode skib Tønder“

Leserbrief

Bernd Carstensen, Højer
„Guinnes Rekordbog“

Leserbrief

Mogens Nielsen
„Vindmøller: Spørg borgerne“

Leserbrief

Jan Køpke Christensen
„Åbenhed varer længst kære socialdemokrater“