Leserbrief

„Plant et træ i Tønder Kommune“

Plant et træ i Tønder Kommune

Plant et træ i Tønder Kommune

Harry Sørensen
Lügumkloster/Løgumkloster
Zuletzt aktualisiert um:

Der Technische Ausschuss hat den Vorschlag von Jan Voss Hansen, Dansk Folkeparti, abgelehnt, für jedes geborene Kind in der Kommune einen Baum zu pflanzen. Dafür könnte für jeden Arbeitslosen, der auf den Arbeitsmarkt geschleust wird, eine solche Aktion unternommen werden, schlägt Harry Sørensen, konservatives Mitglied des Tonderner Stadtrats, vor.

På det netop afviklede møde i teknik- og miljøudvalget den 16/3 drøftede vi et forslag fra DFs repræsentant, og formand for arbejdsmarkedsudvalget Jan Voss Hansen om at plante et træ for hver nyfødt i kommunen. Forslaget blev blankt afvist af et enigt udvalg. Der var enighed om, at indsatsen ikke stod mål med udgifterne.

Der var stor opbakning til at Tønder Kommune skal arbejde mod at blive en grøn kommune. Må jeg derfor stille et andet forslag, som er mindre ressourcekrævende, men er et trin i den rigtige grønne retning. Jeg foreslår, at vi i stedet planter et træ for hver arbejdsløs, du får ud på arbejdsmarkedet. Det kan de selv plante og pleje. Målet er at vi får en masse i arbejde, og får en stor smuk skov til glæde for alle mennesker og dyr.

Harry Sørensen
Konservativ medlem af kommunalbestyrelsen i Tønder
Markledgade 12
6240 Løgumkloster

Mehr lesen

Leserbrief

Sonja Miltersen, konservative Stadtratskandidatin
„Tilgængelighed“

Leserbrief

Bernd Carstensen, Hoyer
„Har Tønder Kommune opgivet?“

Leserbrief

Bernd Carstensen
„Tale ting op - praler - skønmaleri“

Leserbrief

Jesper Steenholdt
„Uddannelser - I Tønder lader vi os ikke slå ud af kurs“

Leserbrief

Hans-Oluf Meyer
„Wer trägt die Verantwortung?“