VUC Syd

„Offener Brief “

„Offener Brief “

„Offener Brief “

Mogens Rerup
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:
Mogens Rerup Foto: Ute Levisen

Mogens Rerup fordert in einem offenen Brief Antworten auf viele Fragen.

Kære borgmester, kommunaldirektør og Rune Larsson,

Geil, hvis kommunens 5.000 ansatte interesser dig så meget, hvorfor lod du så hånt om VUC’s dårlige trivselsrapporter i flere år?
Hvorfor var I alle ligeglade med den store udskiftning af sagsbehandlere på Jobcentret og på nogen af kommunens institutioner?
Hvornår verificeres den umiddelbart noget hykleriske bekymring om 5 ansatte, der går til psykolog grundet mig? I 2014 var der flere sygemeldte grundet min adfærd. Det viste sig at være usandt.
Er det ikke bagvaskelse af mig som person, at I fremstille mig i pressen og Økonomiudvalget som skyldig i psykisk vold mod ansatte og så ikke vil dokumentere det mindste – ligesom sidst, hvor ansatte fortalte mig, at påstanden om sygemeldte var taktisk og opfundet til lejligheden i ledelsen?

I har fået vendt det fuldkommen rundt på hovedet. I har gjort borgerne til dem, der skal tage hensyn til de ansatte, og de fagprofessionelle til dem, der skal passes på.

Naturligvis skal fagprofessionelle passes på. Det har vi ledere til, supervisorer, konsulenter, Arbejdstilsynet og de faglige organisationer, men fagprofessionelle er dem med magten og dem med ansvaret.
Hvem passer på borgerne?

Mogens Rerup,
Rosenvænget 11
6100 Haderslev

Mehr lesen

Leserbrief

Mogens Rerup
„Høringen foregår på et ulovligt grundlag“

Leserbrief

Bent Iversen
„Ugler i mosen“

Leserbrief

Svend Brandt
„Mennesket før systemet“

Leserbrief

Allan Emiliussen
„Nytænkning“

Leserbrief

Gisela Margarete Seffel
„Wie geschaffen für den Berg“

Leserbrief

Brigitte Handler
„Eigene Trägerschaft mit eigenem Vorstand für den Knivsberg“