Leserbrief

„Ødsleri eller hvad i Tøndermarskinitiativet“

Ødsleri eller hvad i Tøndermarskinitiativet

Ødsleri eller hvad i Tøndermarskinitiativet

Bernd Carstensen, Hoyer
Hoyer/Højer
Zuletzt aktualisiert um:

Bernd Carstensen ist ein scharfer Kritiker des Projekts Tonderner-Marsch-Initiative. Nun hat er die neuen Tische und Bänke ins Visier genommen, die für 70.000 Kronen produziert worden sind. Auch andere Vorgänge missfallen ihm.

I forbindelse med Tøndermarskinitiativet kan

– det ikke være i orden, at der i disse klima-og Co2 tider anvendes over 70.000 kr for et bordbænkesæt med træ fra regnskoven i Afrika, når et lignende sæt kan fås for under 3.000 kr udført med og af lokale materialer.

– det kan ikke være i orden, at der hentes større mængder muldjord i Roskilde til anvendelse i forbindelse med regnvandsbassinet i Højer. Der er masser af muldjord i den nære omegn.

– det kan ikke være i orden, at kommunalbestyrelsen arbejder for et gennembrud af Højer Dige, når nu alle vi andre skal rette os efter Tøndermarskloven, der klart forhindrer enhver form for terrænændring i Tøndermarsken,

– det kan ikke være i orden, at borgerne ikke kan få medindflydelse på evalueringen af vigepligtsændringerne i Højer. De ældgamle forståelige regler blev ændret som lyn fra en klar himmel i foråret og den drastiske beslutning skal evalueres nu,

– det kan ikke være i orden, at man fuldstændig negligerer en aldeles nødvendig renovering af Højer Sluse, der er en vigtig faktor for borgernes sikkerhed.

– det kan ikke være i orden, at man laver en sti på over 50 km på kryds og tværs i den i ind- og udland højt priste uberørte natur, Tøndermarsken. En sti på få km ville gøre det samme, og man kunne fortsætte med at have værdifuld uberørt natur i Tøndermarsken.

Dette er kun et udpluk af sager, hvor der kan stilles spørgsmål til dele af Tøndermarskinitiativets projekt under den nuværende formand for Tøndermarskinitiativets ledelse.

Bernd Carstensen
Klintvej 19
6280 Højer

Mehr lesen

Leserbrief

Bernd Carstensen, Hoyer
„Højer Sluse og Digesikkerhed“

Leserbrief

Mogens Nielsen
„Karantæne“

Leserbrief

Bernd Carstensen, Hoyer
„Sikkerhed og turisme“

Leserbrief

Mogens Nielsen, Lügumkloster
„Aben flytter altid med…“

Leserbrief

Nils Sjøberg
„Rent drikkevand er ingen selvfølge“

Leserbrief

Jens Peter Lauge Giversen
„Demokrati?“