Leserbrief

„Moral og anstændighed“

Moral og anstændighed

Moral og anstændighed

Mogens Nielsen, Lügumkloster
Lügumkloster/Løgumkloster
Zuletzt aktualisiert um:

Mogens Nielsen aus Lügumkloster befasst sich mit der Motivation von Bügermeister Henrik Frandsen, eine eigene Liste zu gründen. Er vermisse Anständigkeit bei Venstre. Nun sei er gespannt, wie dieses Motiv umgesetzt würde.

Så kom dagen hvor Henrik Frandsen meldte sig ud af Venstre. Udmeldingen er kulminationen på længere tids uro i Venstre. Frandsen begrunder selv sin afgang med manglende ordentlighed og anstændighed i Venstre og at han derfor ikke længere kan se sig selv i partiet.

Uroen i partiet tog for alvor fart, da Jens Møller (JM) meldte sig ud af partiet kort efter valget i 2017 fordi han følte sig forbigået under konstitueringen. Få dage efter JMs udtræden af V-gruppen, kunne man i læse en artikel i avisen, hvor den tidligere partiformand Lars Erik Skydsbjerg mente, at JM skulle aflevere sit mandat til suppleanten på Venstres liste, fordi han som kandidat havde underskrevet en ikke-bindende kandidat-aftale.

I aftalen stod bl.a: Kandidater er valgt af og for Venstre – hvorfor der ved uoverensstemmelse med gruppen og organisationen forventes, at valgte kandidat trækker sit kandidatur frem for at blive løsgænger. Man vælges af Venstres vælgere og forpligtes at arbejde der for. I artiklen stod endvidere: Det forventes at man trækker sit kandidatur i stedet for at blive løsgænger. Aftalen er ikke juridisk bindende, vi kan kun appellere til at den bliver respekteret. Det er op til den enkeltes moral, om man vil efterleve den, sagde Lars Erik Skydsbjerg og appellerede til sin tidligere partifælle og kandidats moral og anstændighed.

Nu bliver det spændende at se om alle de fine ord om moral og anstændighed også gælder for Frandsen eller om de kun gælder for alle andre.

Mogens Nielsen
Munkeparken 116
6240 Løgumkloster

Mehr lesen

Leserbrief

Anton Schulz, Stadtratskandidat für Borgerlisten
„Vi sidder på hænderne i Tønder Kommune“

Leserbrief

Anette Abildgaard Larsen, konservatives Stadtratsmitglied
„Hvor skal du bo, når du bliver gammel?“

Leserbrief

Jens Møller, Stadtratsmitglied von Venstre
„Der står meget på spil“

Leserbrief

Jonas Rødgaard Jægerlund
„Stop forureningen af vores drikkevand“

Leserbrief

Tom Holden Jensen
„Task Force würde Sonderburg attraktiver machen“

Leserbrief

Thore Naujeck
„Drogen im Fokus“