Leserbrief

„„Kapitalfonds adfærd““

„Kapitalfonds adfærd“

„Kapitalfonds adfærd“

Saïd Kirollos
Apenrade/Aabenraa
Zuletzt aktualisiert um:

Unser Leser Saïd Kirollos warnt vor dem „Staat im Staate“, den Kapitalfonds seiner – und Poul Nyrup Rasmussens – Meinung nach inzwischen ausmachen.

Tit og ofte mange i dette land, herunder mig selv spørger: Er kapitalfond stat i staten? Hvorfor vil jeg komme senere med hen ad vejen i dette opslag. Mine referencer er sociale medier m.fl.

Først vil jeg erindre læserne om fhv. statsminister Poul Nyrup Rasmussens (PNR) økonomiske dissekering og analyser for ca. to år siden i Danmarks Radio P1 af kapitalfonds struktur, adfærd og ‚ugerninger‘, hvor han dokumenterer kapitalfonds diverse ‚ulovlige transaktioner m.m.‘ PNR er jo en eminent økonom faglig set. Han dokumenterede, at det er den vilde vestens regler, der dominerer der såkaldte ‚Blackstone‘, der er under kapitalfonds regi.

Forresten er undertegnede ikke ‚Ekstension Rebillian‘ for at rejse denne sag - og opdaterer denne på ny. Kapitalfond er jo ‚Crown Jewel‘ i det københavnske boligmarked… og andre ‚fiktive‘ markeder, som hr. og fru Hansen ikke kender til. Kapitalfondes mystiske investeringer rundt omkring må snart komme under intensiv undersøgelse og se dagens lys!

Se her bare et eksempel blandt mange: Pludseligt vil kapitalfonden renovere en ejendom, den ejer og det er jo juridisk legitimt for en ejer. Så kommer kapitalfonden for eksempel med en vaskemaskine, der skal installeres i en lejlighed. På grund af denne formøse vaskemaskine forhøjer kapitalfonden huslejen med 50%! Og hvis lejeren protesterer, så må lejeren smides ud! Vandvittigt trick må man sige.

I øvrigt er der mange sager i denne kategori, som man ikke kan stille op imod. Disse spekulationer i boliginvesteringer og rygter om, at også pensionskasserne deltager i, er udspekuleret og Boligministeriet må træde i karakter for at undersøge sagen til bunds.

Relevante spørgsmål: Hvem står bag kapitalfonds ? Hvem står bag Blackstone? Hvem tolker paragraf 5 ?

Hr. og fru Hansen må sandlig vide det, da de er frie borgere i dette land!

Er kapitalfond stat i staten?
Jeg spørger bare…

Saïd Kirollos
post.doc.ing. geolog
Aabenraa

Mehr lesen

Standpunkt

Hans Heinrich Hansen
Hans Heinrich Hansen
„Standpunkt zum Standpunkt von Siegfried Matlok“

Standpunkt

Siegfried Matlok
Siegfried Matlok Senior-Korrespondent
„Versachlichung: Traum oder Albtraum“

Leserbrief

Svend Pedersen
„Byskilte“

Leserbrief

Martin Christiansen
„Glaubwürdigkeit als Mehrwert“

Leserbriefe

Jan Køpke Christensen
„Stop offentlig forsørgelse til studerende fra udlandet“