Leserbrief

„Jeg køber snart et par ECCO støvler“

Jeg køber snart et par ECCO støvler

Jeg køber snart et par ECCO støvler

Torben Ravn
Lügumkloster/Løgumkloster
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Der Ecco-Konzern ist wegen seiner Russland-Geschäfte trotz des Angriffskriegs in der Ukraine in Ungnade gefallen, auch bei seiner Kundschaft. Torben Ravn, Lügumkloster, will sich aber dennoch bald neue Ecco-Stiefel kaufen. Warum kann man im nachstehenden Leserbrief lesen.

I modsætning til chefredaktør Peter Orry, har jeg ingen problemer med at køre til Bredebro for at købe mig et par ECCO støvler. De gamle har jeg haft i nu mere end 10 år og de har gjort det godt. Til august rejser jeg til Georgien, her får jeg i bjergene brug for de nye ECCO støvler.

ECCO har gjort meget godt for Tønder egnen ja hele Danmark. Det er en virksomhed som vi er stolte af, det kan hverken Peter Orry, Salling Groupe eller Kongehuset tage fra os. Ecco er et verdensfirma som aldrig har sviget sin hjemegn, derfor skal vi ikke svigte ECCO nu hvor firmaet et blevet en brik i det verdenspolitiske spil mellem Vesten og Putin.

Jeg er ret sikker på at den forfærdelige situation i Ukraine ikke ville blive bedre hvis ECCO lukkede sine butikker i Rusland. Putin aner sikkert ikke at der findes ECCO butikker i hans land, men det ved Peter Orry og det giver ham tilsyneladende søvnløse nætter.

Jeg synes vi skal lade den danske regering styre vor udenrigspolitik. De danske virksomheder som har aktiviteter i Rusland, må selv forsøge at finde en balance som tilgodeser så mange hensyn som muligt. Peter Orry har ansvaret for JydskeVestkysten, det synes jeg han skal koncentrere sig om, i stedet for at gøre livet surt for ECCO. Nu vil jeg glæde mig til mine nye ECCO støvler.

Torben Ravn
Mårbækvej 2, Øster Terp
6270 Løgumkloster

Mehr lesen

Leserbrief

Bernd Carstensen, Hoyer
„Hvorfor var Højers borgere ikke inviteret“

Leserbrief

Tilde Holch Duedahl
„Erhvervslivet drukner i papirnusseri“

Leserbrief

Torben Ravn
„Havvindmøller vest for Rømø, synes at være en god ide“

Leserbrief

Allan Svendsen, Stadtratsmitglied
„Spring køen over i Tønder kommune“

Leserbrief

K. Steffens
„Reaktion auf den Artikel: Ein ganz anderes Leben hier“

Leserbrief

Christian Juhl
Christian Juhl
„Ødelagte liv – forureneren skal betale“