Leserbrief

„Jeg køber snart et par ECCO støvler“

Jeg køber snart et par ECCO støvler

Jeg køber snart et par ECCO støvler

Torben Ravn
Lügumkloster/Løgumkloster
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Der Ecco-Konzern ist wegen seiner Russland-Geschäfte trotz des Angriffskriegs in der Ukraine in Ungnade gefallen, auch bei seiner Kundschaft. Torben Ravn, Lügumkloster, will sich aber dennoch bald neue Ecco-Stiefel kaufen. Warum kann man im nachstehenden Leserbrief lesen.

I modsætning til chefredaktør Peter Orry, har jeg ingen problemer med at køre til Bredebro for at købe mig et par ECCO støvler. De gamle har jeg haft i nu mere end 10 år og de har gjort det godt. Til august rejser jeg til Georgien, her får jeg i bjergene brug for de nye ECCO støvler.

ECCO har gjort meget godt for Tønder egnen ja hele Danmark. Det er en virksomhed som vi er stolte af, det kan hverken Peter Orry, Salling Groupe eller Kongehuset tage fra os. Ecco er et verdensfirma som aldrig har sviget sin hjemegn, derfor skal vi ikke svigte ECCO nu hvor firmaet et blevet en brik i det verdenspolitiske spil mellem Vesten og Putin.

Jeg er ret sikker på at den forfærdelige situation i Ukraine ikke ville blive bedre hvis ECCO lukkede sine butikker i Rusland. Putin aner sikkert ikke at der findes ECCO butikker i hans land, men det ved Peter Orry og det giver ham tilsyneladende søvnløse nætter.

Jeg synes vi skal lade den danske regering styre vor udenrigspolitik. De danske virksomheder som har aktiviteter i Rusland, må selv forsøge at finde en balance som tilgodeser så mange hensyn som muligt. Peter Orry har ansvaret for JydskeVestkysten, det synes jeg han skal koncentrere sig om, i stedet for at gøre livet surt for ECCO. Nu vil jeg glæde mig til mine nye ECCO støvler.

Torben Ravn
Mårbækvej 2, Øster Terp
6270 Løgumkloster

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Baltser Andersen
„Lokalpolitikerne i Tønder Kommune må lære rettidig omhu“

Leserbrief

Meinung
Martin Lund
„Kongsmarkskandalen fortsat“

Leserbrief

Meinung
Torben Ravn
„Hvorfor har vi 31 byrådsmedlemmer?“

Leserbrief

Meinung
Baltser Andersen
„Klimaet og freden venter ikke - vi må skabe handling“

Leserbeitrag

Meinung
Günther Barten Senior em.
„Nachruf auf Bischof Dr. Hans Christian Knuth“