Leserbrief

„Højkros fremtid“

Højkros fremtid

Højkros fremtid

Therese Thøgersen
Süderseiersleff/Sønder Sejerslev
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Die Besitzerin des Højkros, Therese Thøgersen von Röm antwortet in ihrem Leserbrief auf die Gründung des Vereins Højkros Venner und kritisiert die bisherige Zusammenarbeit, um das unter Denkmalschutz stehende Anwesen zu retten. Als Gaststätte wohl nicht, meint sie. Sie vermisst Ideen für eine tragfähige Lösung.

Bestyrelsen i Højkros venneforening vil redde kroen men har ikke en egentlig plan ud over at skaffe 40-50 mill. kr. i fondsmidler.

Der er nu investeret over 300 millioner i Højer, og det nye Skagen lader stadig vente på sig.

Jeg tvivler på der er basis for en traditionel kro i området. Kroen må finde et nyt eksistensgrundlag, der må mere oplevelse på. Gerne i synergi med Højer.

Måske kroen var blevet solgt billigere til foreningen hvis samarbejdet havde foregået på en helt anden måde. Venneforeningen har kørt et parallelløb uden vores vidende og stormløbet på mig som person får ingen ende på facebook.

Venneforeningen har fodret pressen. Pressen sælger gode historier og plukker i forklaringer som passer til deres vinkel. Ligesom der er blevet tager ulovlige fotos og venneforeningen er gået ind på kroen uden forudgående tilladelse.

Harald Christensen skriver, at han flere gange er kommet forbi for at hjælpe. Ja, og så fik han da også lov til at lave en handlingsplan betalt af Slots og Kulturstyrelsen. Efterfølgende kom han måske lidt mindre og desværre aldrig med noget konkret.

Utroligt at foreningen ikke bruger mere krudt på at finde et bæredygtigt formål med kroen. Hvad hjælper det at investere en masse penge hvis det ikke bærer frugt i sidste ende. Det skulle jo gerne blive en succeshistorie.

Hvis Realdania skal være en af de store investorer, så skal de jo samtidig passe på at denne investering ikke kun gør det vanskeligere for andre hoteller/kroer at overleve i Højer. Der skal jo være lige konkurrence.

Så kære (venner) kom nu i gang med en egentlig idefase.

Mehr lesen

Leserbrief

Torben Ravn
„Hvem ejer landskabet i Tønder Kommune ?“

Leserbrief

Torben Ravn
„Borgmestermoral“

Leserbrief

Bürgermeister Jørgen Popp Petersen
„Den grønne omstilling kræver at vi alle tager ansvar“

Leserbrief

Gunnar Pedersen
„Søfartsmuseet skal da ligge ved vandet! “

Leserbrief

Aabenraa Byhistorisk Forening
„Igangsætning af planlægning for et nyt hotel og boliger ved Flensborgvej“