Leserbrief

„Har Tønder Kommune opgivet?“

Har Tønder Kommune opgivet?

Har Tønder Kommune opgivet?

Bernd Carstensen, Hoyer
Hoyer/Højer
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Die teuren Sitzklötze und -tische, die im Rahmen der Initiative Tonderner Marsch in Hoyer aufgestellt worden sind, sind für Touristen, Rentner und Rollstuhlfahrer ungeeignet, meint Bernd Carstensen aus Hoyer. Verschwunden seien die verbraucherfreundlichen Sitzgelegenheiten.

Forholdene omkring de dyre bordbænkesæt til 75.000 kr pr. sæt ved Højer Sluse udvikler sig for Tønder Kommune og for turismen på en meget uheldig måde. De firkantede klodser, som sættene består af, er hverken turist, pensionist eller kørestolsvenlige og burde omgående kasseres til brug for serviceringen af gæster ved Højer Sluse.

Det er helt absurd og grotesk, at Tøndermarskinitiativet stiller sig i vejen for opsætning af gængse, brugervenlige bordbænkesæt med bl.a. den begrundelse, at man skal vænne sig til de dyre bordbænkesæt til 75.000 kr. pr. sæt. Fra kommunen lykkedes det imidlertid at få opsat 3 almindelige bordbænkesæt ved Højer Sluse, dette var åbenbart for meget for Tøndermarskinitiativet, så disse sæt er fjernet igen.

Der er åbenbart nogle steder i forvaltningen af Tønder Kommune, hvor kvalifikationerne burde efterses og kompetencerne kan trænge til en kraftig opdatering til gavn for borgerne.

De skadelidte bliver turisterne og de lokalsamfund, der gerne vil modtage og servicere turister. Den turistmagnet, som Højer Sluse er, negligeres og forklejnes af dele af Tønder Kommunes administration, hvor har vi politikerne, borgernes valgte repræsentanter?

Bernd Carstensen
Hoyer

Mehr lesen

Leserbrief

Svend Stidsen
„Endelig“

Leserbrief

Torben Ravn
„Borgmesterkandidat nr. 2“

Leserbrief

Torben Ravn
„Borgmester kandidat nr. 1.“

Leserbrief

Barbara Krarup Hansen
„Åbenhed og tilgængelighed i Tønder Kommune“

Leserbrief

Kerstin und Dirk Jürgensen
„Photovoltaik Anlage Fogderup Umgebung“

Leserbrief

Jan Køpke Christensen
„Glade vanvid med tvang over for elever“

Wort zum Sonntag

Anke Krauskopf
Anke Krauskopf
„Das Wort zum Sonntag, 1. August 2021“