Leserbrief

„Den der har evnen, har pligten“

Den der har evnen, har pligten

Den der har evnen, har pligten

Mogens Nielsen, Lügumkloster
Lügumkloster/Løgumkloster
Zuletzt aktualisiert um:

Mogens Nielsen aus Lügumkloster stellt sich die Frage, warum Bürgermeister Henrik Frandsen noch nicht bekannt gegeben hat, wie es bei der Kommunalwahl im November 2021 für ihn weitergehen soll. Die Eigenschaft, die Finanzen der Kommune im Griff zu haben, hätte er nicht.

Det er nu tre måneder siden, at Venstres medlemmer valgte Martin Iversen som partiets spidskandidat til det kommende kommunalvalg. Henrik Frandsen der som bekendt tabte valget sagde allerede dagen efter: Jeg stiller op til det kommende valg, men jeg vil ikke sige for hvem.

Det er helt naturligt, at borgmesteren er skuffet over at være fravalgt, men her tre måneder senere er beskeden stadig den samme: Jeg stiller op, men jeg vil ikke sige for hvem. Jeg vil da håbe, at beslutningsprocessen er noget hurtigere på borgmestergangen. Borgmesteren viser derved tydeligt, at han sætter sig selv over både Tønder kommune og partiet Venstre!

Til kandidatvalget på marken i Agerskov gjorde Frandsen en dyd ud af at fortælle, at Tønder kommune er en veldrevet kommune, også skolebyggeriet i Skærbæk fik et par ord med på vejen: der er styr på økonomien, vi har fundet de penge der skal til - der er styr på byggeriet.

Det holdt i tre måneder, nu har man så valgt at opsige samarbejdet med totalrådgiveren. Der er altså hverken styr på pengene eller byggeriet. Gad nok vide hvor længe der går denne gang inden borgmesteren igen siger: Vi har fundet pengene, der er styr på økonomien - der er styr på byggeriet.

Hvem skal så betale denne gang, borgmester? Tilbage til kandidatvalget en dejlig solskinsaften i Agerskov, hvor en af Frandsens anbefalere sagde: Den der har evnen, har pligten. Det må så betyde, at den der ikke har evnen, har pligten til at lade være. Det vil jeg opfordre Frandsen til selv at tage konsekvensen af, hellere i dag som i morgen.

Mogens Nielsen
Munkeparken 116
6240 Løgumkloster

Mehr lesen

Leserbrief

Peter Christensen
„Vigtigt, at et lokalområde er repræsenteret“

Leserbrief

Mogens Nielsen, Lügumkloster
„Sure gamle mænd“

Leserbrief

Jesper Steenholdt, Anita Uggerholt Eriksen und Harald Christensen
„Østergade – Tønders nye latinerkvarter!“

Leserbrief

Susanne Linnet, Venstre-Stadtratskandidatin und Regionsratskandidatin
„Medicin må aldrig erstatte pleje og omsorg“

Leserbrief

Thore Naujeck
Thore Naujeck
„Weniger Wahlplakate!“

Leserbrief

Martin Christiansen
„Offen darüber reden – alternativer Teil “