Leserbrief

„Guinnes Rekordbog“

Guinnes Rekordbog

Guinnes Rekordbog

Bernd Carstensen, Højer
Hoyer/Højer
Zuletzt aktualisiert um:

Bernd Carstensen aus Hoyer übt starke Kritik, dass Tonderns Vizekommunaldirektor Keld Hansen sehr viele Posten innerhalb der Kommune bestreitet. Mit all diesen Titel wäre er ein Anwärter, ins Guiness-Buch der Rekorde aufgenommen zu werden.

De lidet flatterende sager, der kommer frem fra Fredericia Kommune, har ikke afholdt Tønder Kommune fra, at ansætte en direktør fra Fredericia. Set fra sidelinien kunne der dog trænges til, at direktørstillinger i Tønder Kommune burde ses lidt efter i sømmene

Trods den store udskiftning af direktører, er det dog bemærkelsesværdigt, at der er en undtagelse:

Kommunen har ansat en person, der er direktør for Tøndermarskinitiativet, direktør for Zeppelinmuseet, Vicekommunaldirektør, Direktør for Asyl Syd, nu fortæller dagspressen , at han yderligere er direktør for udvikling og projekter. Altså mindst 5 direktørposter til en og samme mand . Inden for de senere år har han også været direktør for Erhvervsrådet og direktør for Teknik og Miljø.

Dertil kommer, at han er formand for Foreningen Tøndermarskinitiativet. En forening oprettet til bl.a. at søge om dispensationer fra lovgivningen i forbindelse med Tøndermarskinitiativet. Det er uheldig, at det er kommunen, der søger om at omgås lovgivningen. Det er bedre at en forening gør det.

Med til historien skal nævnes at et familiemedlem til vedkommende person er ansat som økonomichef, en virkelig toppost i kommunen. Det var måske en idè til Guinnes`rekordbog med alle de direktørposter til en og samme mand.

Bernd Carstensen
Klintvej 19
6280 Højer

Mehr lesen

Leserbrief

Barbara Krarup Hansen
„Alle skal med - sammen er vi stærkest“

Leserbrief

Torben Ravn
„Vi vil fred her til lands!“

Leserbrief

Jesper Steenholdt
„Ny uddannelsesstrategi bærer frugt!“

Leserbrief

Jesper Steenholdt
„Spændende uddannelse til plejefamilier i Tønder“

Leserbrief

Nils Sjøberg
„Til kamp for dobbeltspor og miljø“

Leserbrief

Hanne Priess Larsen, Seniorrat Apenrade
„Miraklernes tid er forbi!“