Leserbrief

„Grænsehandlen åbner snart !“

Grænsehandlen åbner snart !

Grænsehandlen åbner snart !

Torben Ravn
Lügumkloster/Løgumkloster
Zuletzt aktualisiert um:

Unser Leser Torben Ravn sagt Nein zum Grenzhandel – auch dann, wenn die Grenze wieder ganz geöffnet wird.

Ingen ved hvornår, men at tidspunktet nærmer sig, er der næppe tvivl om. Snart vil vi igen se danskere stå i kø på vej ind i Fleggaard med deres kæmpe indkøbsvogne. Ikke noget med at holde afstand, ikke noget med at vise hensyn, ikke noget med at støtte den lokale handel, der hvor de bor.

Danmark har været og er stadig i en døb krise som følge af Corona situationen. Regeringen har måtte bruge rigtig mange milliarder kroner på at hjælpe så mange danskere som muligt, det er jo det der kendetegner velfærdsstaten. Mange af disse danskere på vej ind til Fleggaard, har nydt godt at velfærdsstatens ydelser ikke kun i forbindelse med Coronakrisen. De har måske haft børn i folkeskolen, de har måske forældre på plejehjem eller har måske lige været indlagt på et sygehus.

De som handler hos Fleggaard, unddrager den danske velfærdsstat skatter og afgifter, de er derfor med til at forringe alle danskeres muligheder for at få velfærdsydelser. De der handler hos Fleggaard bruger unødig tid og brændstof for at handle, de burde i stedet handle lokalt.

Jeg kunne aldrig drømme om at handle hos Fleggaard, og jeg siger også nej tak til en dåseøl, som er købt syd for grænsen. Håber den grænselunkning, som vi lige har været igennem, har været en øjenåbner for mange. Vi skal i fremtiden støtte op om den danske velfærdsmodel og derudover også om de lokale købmænd.

Torben Ravn

Mårbækvej 2
Ø.Terp
DK 6240 Lügumkloster/Løgumkloster

Mehr lesen

Leserbrief

Nils Sjøberg
„Gør grænsekontrollen lettere“

Leserbrief

Ilka-Angelika Lange
„Dänemark ist freundlich, zuvorkommend und hilfsbereit!“

Leserbrief

Jan Køpke Christensen
Jan Køpke Christensen
„Stop muslimsk bønnekald“

Leserbrief

Svend Taanquist
„Forslag til efterfølgelse“

Leserbrief

Helge Poulsen
„Kommunikationschefens manøvrer og dagsordener“

Leserbrief

Edith Tröster
„Åbent brev til Aabenraa Kommune vedr. Loddenhøj jollehavn“