Leserbrief

„Geduld ist eine Tugend“

Geduld ist eine Tugend

Geduld ist eine Tugend

Niels Ole Bennedsen
Norburg/Nordborg
Zuletzt aktualisiert um:
Foto: Unsplash

Stadtratsmitglied Niels Ole Bennedsen (Soz.) freut sich über die Einweihung des neuen Parks am Søvænget in Norburg. Auf Nordalsen wird aber noch viel mehr passieren.

„Tålmodighed er en dyd” sagde borgmesteren ved indvielsen af Søparken i Nordborg, onsdag eftermiddag, Det kan han have ret i. Det var en længe ventet indvielse, efter at byrådet i budgettet for 2018 afsatte 1 mio kr. til køb, nedrivning og etablering af en lille park, lige ned til Nordborg sø.

I forløbet har teknisk forvaltning forfinet projektet, så der i dag er etableret et dejligt sted med borde og bænke ved genforeningsstenen, til lidt eftertænksomhed, og ikke mindst en rund gangbro ud i Nordborg sø – en rigtig fin park med mulighed for gode oplevelser.

Det har været glædeligt, at et enig byråd har været villige til at finde ekstra penge til dette tiltag. Vi har nu i Nordborg fået et unikt og flot parkanlæg ned til søen, et besøg værd, hvilket mange også allerede har gjort, såvel borgerne i byen som turister.

Parken er en lille del af en større plan for Nordals, hvor Havnbjerg og Guderup også indgår, og jeg vil opfordre alle til at gå ind på kommunens hjemmeside og læse rapporten og de tiltag som ”Udviklingsforum Nordals” har udformet og fået godkendt i Sønderborg byråd. Her er virkelig nogle meget spændende udviklingsplaner for Nordals frem mod åbning af Ferie Resortet Nordals (og også længere frem).

De næste tiltag, der er afsat økonomi til, er etablering af vinterbade faciliteter ved Havnbjerg, renovering af området ved mosesøen i Guderup, og i Nordborg er det renovering af den gamle „Faktagrund" midt i byen – det bliver også rigtig godt.

I planen er der ialt tiltag for op til 110 mio kr., så yderligere kommunale midler, fonde og lignede, er nødvendige fremover - nu skal vi gribe de muligheder, og holde gang i planerne for Nordals - ”Godt begyndt er halvt fundendt” kan man godt sige, og 1. etape af planen er nu godt i gang.

Stadtratsmitglied

Niels Ole Bennedsen (Soz.)

Bækgade 2, Nordborg


Mehr lesen

Nachrufe

Erika Knudsen
„Hans Munk Hansen und Gudrun Westerberg in memoriam“

Leserbrief

Sönke Büsen
„Er kommunen hævet over national lov?“

Leserbrief

Jesper Kock
„Ellen Trane Nørby bruger FAKE NEWS“

Nachruf

Brigitta Lassen
Brigitta Lassen Lokalredaktion Tondern
„Wir trauern um unseren Freund Markus“

Leserbrief

Barbara Krarup Hansen, borgmesterkandidat for Socialdemokratiet ved kommunalvalget 2021
„Uddannelse i rotation i ældreplejen i Tønder Kommune“

Leitartikel

Gwyn Nissen
Gwyn Nissen Chefredakteur
„Vertrauen besser als Image“