Leserbrief

„Endelig“

Endelig

Endelig

Svend Stidsen
Lügumkloster/Løgumkloster
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Svend Stidsen aus Lügumkloster begrüßt es, dass der Pfad entlang der Vestergade endlich errichtet worden ist. Das sei eine langwierige Angelegenheit gewesen, so das Mitglied des Seniorenrats in der Kommune Tondern. Er hofft nicht, dass die Ausbesserungen nach einem Regenschauer genauso lange dauern werden.

Endelig blev stien mellem træerne i Vestergade og Markedspladsen i Løgumkloster genoprettet. Det har været en lang affære.

På ældrerådets orienteringsmøde i Løgumkloster valgdistrikt i efteråret 2016, hvor bl.a. trafikforhold blev omtalt, blev der fremført ønske om forlængelse af cykelstien langs omfartsvejen til den nye Fakta-butik, samt at græskanten på markedspladsen i flere år ikke var holdt i orden, så den var blevet farligt at cykle på den sti, som man ellers havde kunnet i mange år.

Ældrerådets henvendelse til kommunen resulterede i, at cykelstien til Fakta kom i løbet af et par måneder. Vi fik at vide, at stien langs markedspladsen ville indgå i byfornyelsesplanen. Da vi i ældrerådet havde denne plan til udtalelse, kunne vi se, at renovering af stien ikke var med.

Efter en senere henvendelse til teknisk forvaltning fik vi at vide, at der ingen cykelsti var der, og hvis der skulle gøres noget, skulle det på budgettet. Vi bad om et møde med formanden for teknisk udvalg i sommeren 2019, og han mente nok, det måtte kunne ordnes uden større problemer

Nu er stien så endelig renoveret, men man har nok ikke taget højde for, at kraftig regnskyl kan flytte sand!! Men tak for stien, og vi håber ikke, at reparationen efter regnskyllet i sidste uge tager 5 år.

Svend Stidsen,
Løgumkloster,
medlem af ældrerådet i Tønder Kommune

Mehr lesen

Leserbrief

Torben Ravn
„Vi vil fred her til lands!“

Leserbrief

Jesper Steenholdt
„Ny uddannelsesstrategi bærer frugt!“

Leserbrief

Jesper Steenholdt
„Spændende uddannelse til plejefamilier i Tønder“

Leserbrief

Torben Ravn
„Vi skal have mere skov og Natur i Tønder“

Leserbrief

Jan Køpke Christensen
„Ja tak til barsel-selvbestemmelse for familier“

Leserbrief

Ulf Matzen, Elmshorn
„Bøjer i vandet ud for stranden ved Loddenhøj“