Leserbrief

„En usand påstand“

En usand påstand

En usand påstand

Henrik Rønnow
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:
Henrik Rønnow Foto: Ute Levisen

Der sozialdemokratische Gruppenvorsitzende wehrt sich gegen Behauptungen seines politischen Widersachers Jon Krongaard, Dänische Volkspartei.

En påstand bliver som bekendt ikke mere rigtig af at blive gentaget. Og selv om Jon Krongård fra Dansk Folkeparti bliver ved med at påstå, at vi fra socialdemokratisk side ikke har fremlagt vores forslag til besparelser, så bliver den påstand heller ikke mere sand ved at blive gentaget.

Jon Krongård ved godt, at jeg den 27. juni afleverede den socialdemokratiske byrådsgruppes forhandlingsoplæg til borgmesteren. Sidst jeg var forbi borgmesterkontoret lå vores forslag stadig på hans skrivebord, og jeg har da også fået en kopi retur, hvori borgmesteren har markeret ligheder og forskelle mellem Flertalsgruppens og socialdemokratiets bud på besparelser.

Så jo, vi spiller med åbne kort overfor borgmesteren.

Nu ved jeg godt, at Jon Krongård gerne vil have, at vi fra socialdemokratisk side offentliggør alle detaljerne, men nej, et forhandlingsoplæg sætter man ikke i avisen. Detaljerne forhandler man om.

I respekt for den alvorlige økonomiske krise Haderslev Kommune står i, og ikke mindst i respekt for de mange medarbejdere, der bliver påvirket af besparelserne, vil jeg opfordre Jon Krongård til at stoppe mudderkastningen og i stedet lægge pres på borgmesteren for at få sat gang i reelle, brede forhandlinger om budgettet for de kommende år.

Henrik Rønnow, gruppeformand for den socialdemokratiske byrådsgruppe i Haderslev Kommune
Søvejen 9, Vedbøl
6500 Vojens

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Thomas Meyer
„Tapetenwechsel und fehlende Transparenz im BDN“

Leserbrief

Thomas Vedsted
„Øget tillid og ansvar til de ansatte!“

Leserbrief

Siemen Baader
„Baumgruppe kämpft für alte Kastanie an der Bücherei“

Leserbrief

Holger Eskildsen
„Den grønne oase er omdannet til den sorte firkant“

Leserbrief

Meinung
Torben Ravn
„Havvind til 14 millioner husstande !“

Leserbrief

Meinung
Horst Leithoff
„Basismitgliedschaft“