Leserbrief

„Drop mistænkeliggørelsen og lyt til erhvervet“

„Drop mistænkeliggørelsen og lyt til erhvervet"

„Drop mistænkeliggørelsen og lyt til erhvervet"

Claus Hansen
Lügumkloster/Løgumkloster
Zuletzt aktualisiert um:

Stadtratspolitiker Claus Hansen warnt seine Kollegen davor, die Entscheidung der Mitglieder des Fremdenverkehrsvereins Röm/Tondern in Sachen Zusammenarbeit infrage zu stellen. 59 Prozent der Mitglieder hatten sich für eine nordschleswigsche Allianz ausgesprochen.

Er vi politikere til, for at hjælpe og servicere vore borgere, herunder vores erhvervsliv?
Eller er vi til for os selv, for at vi kan bryste os med at vi sidder i byrådet og træffer „svære og vanskelige” beslutninger?

Ja, som spørgsmålet er formuleret, bør svaret give sig selv. At vi er til for borgerne og vores erhvervsliv.
Men, jeg kan da godt gå hen og blive i tvivl, om svaret er så enkelt.

Og årsagen hertil er diskussionen omkring destinationssamarbejdet, det fremadrettede turismesamarbejde. En diskussion om hvorvidt Tønder kommune fremadrettet skal indgå i et samarbejde med destination Vadehavet eller destination Sønderjylland.

Sagen er den, at Økonomiudvalget har lavet en aftale med Rømø Tønder Turistforening, RTT. Aftalen går ud på, at Økonomiudvalget og dernæst Kommunalbestyrelsen ikke vil træffe en afgørelse, før der er kommet en indstilling fra RTT.

RTT har derfor gennemført en afstemning blandt dens medlemmer. Resultatet er meget klart. 59% af medlemmerne ønsker et samarbejde med Sønderjylland, mens 36% ønsker et samarbejde med Fanø og Esbjerg.

Skal vi som politikere herefter sidde et sådant resultat overhørig? Skal vi begynde at mistænkeliggøre resultatet, begynde at gisne om, hvorvidt RTT´s medlemmer overhovedet har forstået hvad afstemningen gik ud på?

Nej vi skal ej. Det er faktisk lidt enkelt. For hvem ved hvad der er bedst for erhvervet? Erhvervet selv eller vi politikere? Det gør erhvervet.

Derfor vil følge jeg følge det ønske som erhvervet har, følge afstemningsresultatet. Drop mistænkeliggørelsen og lyt til erhvervet.

Claus Hansen
Medlem af økonomiudvalget, Liberal Alliance
Søgårdsvej 22
6240 Løgumkloster

Mehr lesen

Leserbrief

Uwe Petersen
„Fugletunnel gennem diget NEJ TAK“

Leserbrief

Bernd Carstensen, Hoyer
„Ødsleri eller hvad i Tøndermarskinitiativet“

Leserbrief

Mogens Nielsen, Lügumkloster
„Moral og anstændighed“

Leserbrief

Susanne Linnet, V-Stadtratsmitglied
„Dårlig taber“

Leserbrief

Helge Poulsen
„Tankevækkende læsning – ikke kun for hundeejere“

Leserbrief

Nils Sjøberg
„Vis respekt for samlivet over grænsen“