Leserbrief

„Borgmesterkandidat nr. 2“

Borgmesterkandidat nr. 2

Borgmesterkandidat nr. 2

Torben Ravn
Osterterp/Øster Terp
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Torben Ravn ist der Auffassung, dass sich die sozialdemokratische Anwärterin auf das Bürgermeisteramt, Barbara Krarup Hansen, noch vier Jahre gedulden muss, bevor sie Bürgermeisterin wird. Während sie als Vizebürgermeisterin und Ausschussvorsitzende politische Erfahrung sammelt, sollte Jørgen Popp Petersen (Schleswigsche Partei) Bürgermeister sein.

Barbara Krarup Hansen ( A ) har nu i et år, været socialdemokratiets borgmesterkandidat. Hun er ansat ved Varde kommune, men bor i Tønder. Hun efterfølger den garvede politiker Peter Christensen ( A ) som kandidat.

Det er modigt af socialdemokratiet at opstille Barbara, hun synes at være en meget sympatisk person med hjertet på rette sted, det er måske derfor hun har valgt socialdemokratiet og fravalgt Venstre, det parti hendes bedstefar ellers var borgmester for i 20 år i Holsted.

Barbara kan blive en god borgmester men ikke i 2022, hun skal vente 4 år. Det er også en kæmpe ulempe for socialdemokraterne af flere af de rutinerede byrådsmedlemmer nu vælger at stoppe på det tidspunkt hvor der er allermest brug for dem.

Barbara og socialdemokratiet skal ikke gå efter borgmesterposten denne gang, partiet skal vente 4 år, til den tid vil Barbara have fået den nødvendige politiske erfaring og hvis hun beholder hjertet på rette sted, så får hun min stemme.

Til november skal Barbara skaffe socialdemokratiet så mange mandater som muligt og derefter forsøge at give partiet størst mulig indflydelse. Hun skal være viceborgmester og udvalgsformand med Jørgen Popp Petersen ( S ) som borgmester og de konservative som nærmeste samarbejdspartner. Disse 3 partier skal blandt andet sørge for at havvindmøllerne kommer ud på havet og at Venstre og Tønderlisten holdes i skammekrogen, gerne i 4 år.

Om 4 år bytter Jørgen og Barbara så poster. Så får vi Barbara som borgmester, det bliver rigtig godt.

Torben Ravn
Mårbækvej 2 Ø.Terp
6240 Løgumkloster

Mehr lesen

Leserbrief

Torben Ravn
„Vi vil fred her til lands!“

Leserbrief

Jesper Steenholdt
„Ny uddannelsesstrategi bærer frugt!“

Leserbrief

Jesper Steenholdt
„Spændende uddannelse til plejefamilier i Tønder“

Leserbrief

Torben Ravn
„Vi skal have mere skov og Natur i Tønder“

Leserbrief

Jan Køpke Christensen
„Ja tak til barsel-selvbestemmelse for familier“

Leserbrief

Ulf Matzen, Elmshorn
„Bøjer i vandet ud for stranden ved Loddenhøj“