Leserbrief

„Borgmester kandidat nr. 1.“

Borgmester kandidat nr. 1.

Borgmester kandidat nr. 1.

Torben Ravn
Tondern/Tønder
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Torben Ravn aus Osterterp hält Jørgen Popp Petersen (Schleswigsche Partei) für den besten Bürgermeisterkandidaten. Die SP müsse gemeinsam mit der Sozialdemokratie und den Konservativen das Rückgrat im kommenden Stadtrat bilden.

Efterårets bedste borgmesterkandidat hedder Jørgen Popp Petersen. Han er et af de mest erfarne byrådsmedlemmer vi har. I sidste periode var han formand for kulturudvalget. Jørgen er en dygtig landmand som over en længere årrække også har været formand for den tyske landboforening.

Jørgen er en vellidt person som ikke har deltaget i de seneste års fnidder i byrådet, han kan blive den samlende figur som fra 2022 kan føre Tønder ud af den nuværende sump.

Sammen med socialdemokratiet og de konservative skal Slesvig parti danne den nye rygrad i det kommende byråd, hvor vi omsider sige farvel til alt for mange år med Venstre i spidsen for Tønder kommune.

Partiet har i den grad udspillet sin rolle, det kan selv ikke dyre helsiders annoncer i Jydske Vestkysten ændre ved. Vælgerne i Tønder er bare så trætte af Venstre, de er på vej mod et katastrofe valg, ingen tvivl om det. Lad dem bare få 4 år i opposition, det vil de have rigtig godt af.

Jørgen Popp opfordres til inden valget at lave nye retningslinjer for opstilling af vindmøder sammen med Barbara og Annette. De nuværende „Guidelines“ som Lars Erik Skydsbjerg og Bo Jessen har forfattet hen over hovedet på kommunens borgere dur ikke.

De 3 partier opfordres samlet til at gå til valg på dette grundlag, så skal I nok vinde, for det er den vej borgerne vil I Tønder, vi vil i fremtiden have havvindmøllerne ud på havet.

Torben Ravn
Mårbækvej 2 Ø .Terp

6240 Løgumkloster.

Mehr lesen

Leserbrief

Torben Ravn
„Vi vil fred her til lands!“

Leserbrief

Jesper Steenholdt
„Ny uddannelsesstrategi bærer frugt!“

Leserbrief

Jesper Steenholdt
„Spændende uddannelse til plejefamilier i Tønder“

Leserbrief

Torben Ravn
„Vi skal have mere skov og Natur i Tønder“

Leserbrief

Jan Køpke Christensen
„Ja tak til barsel-selvbestemmelse for familier“

Leserbrief

Ulf Matzen, Elmshorn
„Bøjer i vandet ud for stranden ved Loddenhøj“