Leserbrief

„Den Bo Jessen-D'Hondtske metode“

Den Bo Jessen-D'Hondtske metode

Den Bo Jessen-D'Hondtske metode

Torben Ravn
Osterterp/Øster Terp
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Torben Ravn fasst seine Befürchtungen im Zusammenhang mit der Handhabung der Solar- und Windenergieprojekte in der Kommune Tondern in Worte.

Tønder kommune skal behandle 495 høringssvar om vindmølle - og solcelleprojekter.

Hvert enkelt projekt kan få stor betydning for, hvordan vort landskab vil blive opfattet i fremtiden. Gennemføres alle 21 kan det forandre alt herude i Tønder.

Til at forvalte det hele har borgmester Jørgen Popp Petersen ansat Thomas Ørting. Det er vi mange som er bekymrede over. Thomas Ørting har hidtil ingen respekt vist for det åbne landskabs værdier, derudover kan man også tvivle om hans respekt for demokratiet. Mindretal skal trynes, der skal ikke afholdes folkeafstemninger, dem som kommer med pengene til disse projekter, skal der vises respekt og ærbødighed, almindelige borgere er ligegyldige.

Sidst der skulle behandles høringssvar om vindmøller, var det Bo Jessen, som sad i forvalterstolen. Sagen handlede dengang om opsætning af Havvindmøller ved Sæd. Hvor mange høringssvar der var til dette projekt husker jeg ikke men jeg husker Bo Jessen´s helt groteske behandling.

Bo Jessen mente, at de høringssvar som var kritiske, nok var imod projektet. Dernæst mente han, at de svar som var positive, nok var for projektet. Sluttelig mente han, at de lokale borgere som ikke havde indsendt et høringssvar nok også var for projektet!! Dermed var der flertal for at opsætte vindmøller ved Sæd.

Jeg håber ikke, vi skal se en gentagelse af Bo Jessen -D'Hondtske metode. Jeg håber at borgmesteren, byrådet og JydskeVestkysten holder nøje øje med, hvad Thomas Ørting foretager sig.Jeg stoler hverken på Bo Jessen eller Thomas Ørting.

Torben Ravn
Mårbækvej 2
Ø.Terp
6240 Løgumkloster.

Mehr lesen

Leserbrief

Bernd Carstensen, Hoyer
„Hvorfor var Højers borgere ikke inviteret“

Leserbrief

Tilde Holch Duedahl
„Erhvervslivet drukner i papirnusseri“

Leserbrief

Torben Ravn
„Havvindmøller vest for Rømø, synes at være en god ide“

Leserbrief

Allan Svendsen, Stadtratsmitglied
„Spring køen over i Tønder kommune“

Leserbrief

K. Steffens
„Reaktion auf den Artikel: Ein ganz anderes Leben hier“

Leserbrief

Christian Juhl
Christian Juhl
„Ødelagte liv – forureneren skal betale“