Leserbrief

„Åbent brev til Aabenraa Kommune vedr. Loddenhøj jollehavn“

Åbent brev til Aabenraa Kommune vedr. Loddenhøj jollehavn

Åbent brev til Aabenraa Kommune vedr. Loddenhøj jollehavn

Edith Tröster
Loddenhoi/Loddenhøj
Zuletzt aktualisiert um:

Edith Tröster findet den Anblick am Loddenhoier Strand verstörend und kann nicht verstehen, dass die Maßnahmen für den Bau des Jollenhafens in die Ferienmonate gelegt wurden. Sie fordert die Kommune Apenrade deshalb zum sofortigen Handeln auf.

Ingen kommentarer til jollehavnen, som lige så godt kunne være placeret ved Barsø Landing, i stedet for tæt på en dejlig naturstrand.

Det var et meget trist syn, der mødte os, da vi kom ned til stranden på Loddenhøj i går. Stranden barrikaderet af et stålhegn, en masse sand og sten fyldt op på stranden, og badebroen, det meste af den er nærmest fjernet, står lige pludselig på land. Man har i Aabenraa Kommune åbenbart ikke opdaget, at sommeren er over os, og at feriegæster har glædet sig til at nyde sommerlivet på Loddenhøj.

Det er vel ikke Aabenraa Kommunes mening, at det er den tilstand sommerhusejere, sommerhusgæster, campister og dagsgæster skal leve med hele sommeren. Det havde da været mere hensigtsmæssigt at vente til sidst på sommeren med at anlægge jollehavnen, så måske ikke helt så mange ville være generet af de trælse tilstande. Kære Aabenraa Kommune, vi må kunne forvente en forklaring på forholdene, og se så at få dem bragt i orden, hellere i dag som i morgen.

Edith Tröster,
Kløften 5, Loddenhøj,
Carstensgade 60, Tønder

Mehr lesen

Leserbrief

M. B. Christiansen
„Verpasste Chance einer Richterin“

Leserbrief

M. B. Christiansen
„Ein Versuch mich kurz zu fassen“

Leserbrief

M.B.Christiansen
„Etwas verträglicher Gegenwind“

Leserbrief

Bent Tvede Andersen
„Det flyder i Aabenraa Andelsboligforening“

Leserbrief

C. O.
„ Urteil gegen Deutschen – Sicht des Betroffenen“

Leserbrief

Tony D. Pioch
„I skal ikke blive glemt“