Leserbrief

„Aben flytter altid med…“

Aben flytter altid med…

Aben flytter altid med…

Mogens Nielsen, Lügumkloster
Lügumkloster/Løgumkloster
Zuletzt aktualisiert um:

Länger als vermutet, soll Bürgermeister Henrik Frandsen seine Pläne in der Schubladen liegen gehabt haben, mit einer eigenen Liste in den Wahlkampf zu ziehen, meint Mogens Nielsen aus Lügumkloster.

Allerede dagen efter at han havde tabt kandidatvalget, sagde Henrik Frandsen at han ville stille op til næste kommunalvalg, men han ville ikke sige for hvem. Han insisterede på at give sig god tid til at tænke sin situation igennem før han besluttede sig.

Nu viser det sig så at Tønder Listen allerede lå i skrivebordsskuffen på det tidspunkt. Altså medens borgmesteren udadtil har fortalt sine borgere at han er i tænkeboks, har han i det skjulte arbejdet på sin nye partiliste.

Jeg er sikker på at borgmesteren selv har mange pæne ord at sige om den fremgangsmåde, men i min optik kan det kun beskrives som utroværdigt! Borgmesteren præsenterede da også Tønder Listen som et grundigt gennemarbejdet politisk projekt, men nu må listens kommunalbestyrelsesmedlemmer gå i byrådssalen som løsgængere, fordi man ikke lige har fået stillet forslag om at listen indtræder i kommunalbestyrelsen - så meget for den grundighed.

Man ved ikke om man skal grine eller græde, men jeg tror jeg nøjes med at trække på smilebåndet og må så konstatere at Henrik Frandsen og Tønder Listen er ved at gøre sig den erfaring, mange andre for længst har gjort, nemlig den at - aben flytter altid med...Mogens Nielsen
Munkeparken 116
6240 Løgumkloster

Mehr lesen

Leserbrief

Horst Leithoff
„Lieber Mitbestimmen aus der zweiten Reihe“

Leserbriefe

Baltser Andersen
„Ein neuer Anfang“

Leserbriefe

Susanne Linnet
„Mangel på sundhedspersonale – fremtidens udfordring“

Leserbrief

Barbara Krarup Hansen
„Brug af konsulenter i Tønder Kommune“

Standpunkt

Preben Bonnén
„Det nye Tyskland uden Angela Merkel og omverdens modtagelse“

Leserbrief

Kurt Hansen
„Tromler det passive flertal“