Leserbrief

„Træt af nedlukning“

Træt af nedlukning

Træt af nedlukning

Jan Køpke Christensen
Apenrade/Aabenraa
Zuletzt aktualisiert um:

Der Politiker Jan Køpke Christensen von den Neuen Bürgerlichen kommentiert die Corona-Lage.

Danskerne er ved at være trætte af nedlukningen af Danmark. Det viser undersøgelser. Jeg er bare én af dem der hungrer efter en genåbning, naturligvis med hensynstagen til hinanden.

Jeg ønsker mig en regering, der oplever folkesundhed som mere og end epidemihåndtering og som tænker kreativt hvad angår genåbningen af det danske samfund.

Hvis vi fik det kunne vi få proportionerne på plads og sammen nå meget langt i Danmark. Vi har jo heldigvis et land der er beriget med fantastiske, kreative og virkelystne danskere.

Vores uundværlige erhvervsdrivende, er klar til at gå langt for at tilpasse sig krav om afstande og afspritning mv., så de kan passe deres arbejde.

Vi har dygtige skoleledere og underviserne, der fx. gerne vil indrette sig i såkaldte bobler med de unge, for på den måde at give skoleelever deres dyrebare skoletid tilbage.

Frivillige i foreningslivet, der foreslår at træne børn og unge udendørs, så de yngre generationer ikke går helt i sort. Det gælder ligeledes præster, kunstnere, museer, der jo brænder for at berige os med åndelig føde uden at sætte andres liv i fare.

Lad os nu begynde en genåbning med sund fornuft, der fortsat tager hensyn til hinanden.

Jan Køpke Christensen, 1. Folketingssuppleant for Nye Borgerlige i Syd- og Sønderjylland, Løjt Storegade 19, Aabenraa

Mehr lesen