Leserbrief

„Fast forbindelse mellem Fyn og Als bør opprioriteres“

Fast forbindelse mellem Fyn og Als bør opprioriteres

Fast forbindelse mellem Fyn og Als bør opprioriteres

Jan Køpke Christensen
Apenrade/Aabenraa
Zuletzt aktualisiert um:

In einem Leserbrief teilt Jan Køpke Christensen seine Meinung über die Verbindung zwischen Alsen (Als) nach Fünen (Fyn) mit.

AlsFynBroens komité arbejder som bekendt for en fast forbindelse mellem Fyn og Als. Det er et stort og prisværdigt arbejde som vi alle må være taknemmelige for.

Kommitéen består af folketingspolitikere og de sidste der nu er indtrådt er min partileder for NyeBorgerlige, Pernille Vermund og venstremanden Lars Christian Lilleholt.

Pernille Vermund er valgt til Folketinget i Sydjylland Storkreds og har den fornuftsindstilling, at projektet ikke kun er til gavn for Syd- og Sønderjylland, men hele Danmark.

Det siger sig selv at infrastrukturen er gavnligt hvorind vi befinder os. Den faste forbindelse mellem Fyn og Als er bare et af mange vigtige infrastrukturprojekter og forbindelsen bør opprioriteres.

Nye Borgerlige går helhjertet ind for AlsFyn projektet. Forbindelsen vil være medvirkende til at sætte gang i vækst, beskæftigelse samt udvikling i Sønderborg og resten af Sønderjylland.

Vi skal tænke på sammenhængningskraften for hele Danmark og her er AlsFynBroen et vigtigt projekt som gerne må iværksættes.

Vi har grund til at takke alle kræfter bag dette projekt, ikke mindst Danfoss.

Jan Køpke Christensen, 1. suppleant for Nye Borgerlige i Syd- og Sønderjylland til Folketinget, Løjt Storegade 19, Aabenraa

Mehr lesen

Diese Woche - auf Bornholm

Walter Turnowsky ist unser Korrespondent in Kopenhagen
Walter Turnowsky Korrespondent in Kopenhagen
„Bekenntnisse eines Folkemøde-Muffels – Teil 2“

Leitartikel

Gwyn Nissen
Gwyn Nissen Chefredakteur
„Sommer ohne Fest“