Leserbrief

„Resthof: Flexible Lösung bei Öffnungszeiten“

Resthof: Flexible Lösung bei Öffnungszeiten

Resthof: Flexible Lösung bei Öffnungszeiten

Marie Skødt
Hadersleben/Woyens
Zuletzt aktualisiert um:

Die sozialdemokratische Stadtratspolitikerin Marie Skødt aus Woyens regt an, mit Blick auf die Öffnung des Resthofes von Provas flexibel zu reagieren, um die Entsorgung von Gartenabfällen, etc. für Privathaushalte noch vor den Ostertagen zu ermöglichen.

Mens alle venter på nyt udspil fra KL og Sundhedsstyrelsen, mener jeg, at vi i byrådet skal bede om at få undersøgt muligheder om at få formuleret nye, midlertidige regler for at komme af med affaldet på genbrugspladserne. Dette bør ske på vilkår, der ligner dem, vi allerede nu kender fra butikkerne. Ved et forarbejde nu, bør vi kunne være klar til forsøgsvist at kunne åbne op inden påske, når vi forhåbentligt får accept hertil.

Mens dagrenovation ses som en kritisk samfundsopgave, der bliver løst til ug-kryds og slange, hober det genbrugelige affald sig op i folks carporte, garager og udhuse. Andre har desværre valgt at smide det i naturen. Forhindring af spredning mod corona-virus er et vilkår, som vi ubetinget skal følge, men der bør gælde de samme regler under åben himmel, som allerede gælder i butikkerne.

Endvidere er det afgørende, at vi som borgere viser samfundssind, som vi allerede har vist det gentagne gange ved at give hinanden god plads, tager handsker på for at sikre hygiejne, og at enhver med symptomer ikke har adgang på genbrugspladsen.

Marie Skødt, Dyssebakken 157,
6500 Vojens
Byrådsmedlem (S)


Mehr lesen

Leserbrief

Henrik Rønnow
„En vigtig kamp for overlevelse“

Leserbrief

Jørgen Holstener Larsen
„Behøver vi i grunden at kende kommunens embedsmænd?“

Leserbrief

Meinung
Grete & Holger Eskildsen
„Fantastiske dage ved Erlev Skole“

Leserbrief

Karina Lorentzen Dehnhardt
„SF vil bevare retskontoret i Haderslev“