Leserbrief

„Så er budgettet for 2022 i hus“

Så er budgettet for 2022 i hus

Så er budgettet for 2022 i hus

Lone Ravn
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Die Kommunalratsabgeordnete Lone Ravn freut sich über den Haushalt 2022 und die Möglichkeiten, die dieser für besonders vulnerable Bürger birgt.

6,6 millioner kroner til det stigende antal ældre og 10 millioner kroner til forventet tilgang af borgere med handicap. Samt midler til flere nattevagter på vores plejecentre og til en styrkelse af visitationen.

Jeg er i den grad så glad for det 2022-budget, som et enigt byråd har skrevet under på og som vedtages endeligt 5.oktober.

Ikke alle mine ønsker blev indfriet. Men det er et budget, jeg kan se mig selv i. For jeg brænder jo for, at både vores ældre og vores handicappede får de allerbedste forhold.

Budgettet giver også mulighed for, at vi får ansat en medarbejder, der kan hjælpe de pårørende, der ofte står i en udsat og sårbar position. Pårørende til dementramte, borgere med spiseforstyrrelser og til mennesker med kroniske sygdomme.

Det er altså et fantastisk fremskridt med en pårørende-medarbejder!

Det kan syntes som en mindre ting. Men jeg hilser også penge til TV-apparater i forbindelse med ældres aflastnings- og rehabiliteringspladser velkommen. Som oftest medbringer de ældre ingen personlige ejendomme. Flere er sengeliggende og væk fra deres hjemlige miljø og relationer. Så er TVèt en beskeden mulighed for adspredelse.

Lone E. Ravn,
Svanevej 46,
6100 Haderslev,
Næstformand i Voksenudvalget for Socialdemokratiet og kandidat

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Thomas Meyer
„Tapetenwechsel und fehlende Transparenz im BDN“

Leserbrief

Thomas Vedsted
„Øget tillid og ansvar til de ansatte!“

Leserbrief

Siemen Baader
„Baumgruppe kämpft für alte Kastanie an der Bücherei“

Leserbrief

Holger Eskildsen
„Den grønne oase er omdannet til den sorte firkant“