Leserbrief

„Putins nyttige idioter!“

Putins nyttige idioter!

Putins nyttige idioter!

Thomas Vedsted
Gramm/Hadersleben
Zuletzt aktualisiert um:
Thomas Vedsted (parteilos) stimmte als Einziger gegen das Projekt in Nustrup. Stattdessen solle man in die fachlichen Kompetenzen an den Kommunalschulen investieren. Foto: Ute Levisen

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Der Kommunalpolitiker Thomas Vedsted (Neue Bürgerliche), erklärter Befürworter von Atomkraft, bezeichnet den linken politischen Flügel als „Putins nützliche Idioten", die jetzt die Früchte ihrer Bestrebungen ernteten.

Oprindeligt var det Lenin der brugte udtrykket nyttige idioter! Et udtryk, der bruges til at betegne en person eller en gruppe af personer, der, uden at de selv er klar over det, bliver manipuleret til at gå andres ærinde. Men man må sige at Bent Iversen gør sig ekstra umage for at få betegnelsen.

I over 30+ år har socialisterne ført flere og flere penge til vindmøller og solceller, i en investering der langt slår hvad vi har investeret i andre energiformer og det dækker ikke engang 10% af vores energibehov.

Det er folk som Bent Iversen og en samlet venstrefløj, der aktivt og energisk har arbejdet imod vores uafhængighed af Rusland og Saudiarabien (m.fl. slyngelstater), når det kom til energi. For det er, som de gentagne gange er blevet advaret om, det resultat vi har af modstanden mod a-kraft og modstand mod hjemlige boringer efter olie og gas.

Kære Bent, vi stopper ikke bare med at bruge elektricitet, olie eller gas, når vi ikke selv hiver det op af jorden.

Thomas Vedsted (Neue Bürgerliche),
Kommunalpolitiker,
Gram

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Thomas Meyer
„Tapetenwechsel und fehlende Transparenz im BDN“

Leserbrief

Thomas Vedsted
„Øget tillid og ansvar til de ansatte!“

Leserbrief

Siemen Baader
„Baumgruppe kämpft für alte Kastanie an der Bücherei“

Leserbrief

Holger Eskildsen
„Den grønne oase er omdannet til den sorte firkant“