Leserbrief

„Mens vi andre er i Føtex“

Mens vi andre er i Føtex

Mens vi andre er i Føtex

Jon Krongaard
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Kommunalpolitiker Jon Krongaard bezweifelt die Sinnhaftigkeit von Corona-Beschränkungen, die dazu führen, dass kleinere Läden geschlossen sind, große Warenhäuser indes geöffnet bleiben. Dort versammeln sich wiederum viele Menschen, die in den kleinen Geschäften zurzeit nicht einkaufen können.

Jeg ved godt, at man ikke må betvivle eller undre sig over regeringens corona-håndtering, men nu ryger bladet altså fra munden.

Hver gang man trasker gennem gågaden og mærker tomheden fra butikker, så savner man virkelig byens liv. Man savner glade smil og fyldte poser fra gågadens butikker, man savner duften fra caféerne - og havde pølsevognen ikke stået på sin vante plads, - ja så havde verden været af lave!

Og alt imens kommunens små butiksindehaverne i denne skæbnestund holder vejret og drømmer om bedre tider - ja, så går vi andre i Føtex, Kvickly eller en anden af de store kæder. Ikke et ondt ord om supermarkederne eller discountbutikkerne, de følger bare regeringens retningslinjer - ligesom os andre.

Men, det virker da besynderligt, at man i forsøget på at undgå, at vi blander os for meget på små områder - i stedet indirekte sender hundredvis af mennesker ind i det samme lukkede lokale, gør det ikke?

Vi har i vores landsdel det næstlaveste smittetryk på landsplan. Mon ikke, det er på tide, at regeringen får øjnene op for den blødende detailhandel, som langt de fleste steder har overskrevet smertegrænsen.

Samfundets regning vokser og vokser, alt imens vi andre er i Føtex.

Jon Krongaard,
Slagtergade, 6100,
Viceborgmester (DF)

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Thomas Meyer
„Tapetenwechsel und fehlende Transparenz im BDN“

Leserbrief

Thomas Vedsted
„Øget tillid og ansvar til de ansatte!“

Leserbrief

Siemen Baader
„Baumgruppe kämpft für alte Kastanie an der Bücherei“

Leserbrief

Holger Eskildsen
„Den grønne oase er omdannet til den sorte firkant“