Leserbrief

„Damparken er vores fælles eje“

Damparken er vores fælles eje

Damparken er vores fælles eje

Henrik Rønnow
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Henrik Rønnow drängt darauf, den längst beschlossenen Masterplan für den Haderslebener Dammpark zu erarbeiten.

Hvad vil vi med Damparken? Hvad skal den kunne rumme? En restaurant, en iskiosk eller måske begge dele? Og hvad med arrangementerne i Damparken? Hvordan sikrer vi, at der fortsat er plads til Stafet for Livet?

I 2018 blev det besluttet, at der skulle udarbejdes en helhedsplan for Damparken, og det er stærkt utilfredsstillende at denne plan endnu ikke har set dagens lys.
Lad os nu få udarbejdet helhedsplanen, og lad meget gerne Tegnestuen Mejeriet løse opgaven. Lad os give dem en kort tidsfrist på nogle få måneder. Vi har brug for en afklaring - mange venter på svar.

Damparken skal fortsat rumme en iskiosk og meget gerne en restaurant, men begge dele skal placeres, så udsigten over dammen fra Bispen og Bispebroen bevares. Offentlige toiletter skal der også være plads til.
Vigtigst af alt skal der fortsat være uhindret adgang hele vejen rundt om dammen. Stisystemet skal kunne rumme de mange tusinde deltagere i Stafet for Livet.

Endelig skal vi sikre, at ændringerne i Damparken ikke betyder, at andre ud fra et lighedsprincip opnår ret til at bygge i Damparken. Damparken er vore fælles eje – den skal vi værne om og udvikle med nænsomhed.

Henrik Rønnow
2. viceborgmester – Formand for udvalget for Børn og Familier
Gruppeformand for den socialdemokratiske byrådsgruppe
6500 Vojens


Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Thomas Meyer
„Tapetenwechsel und fehlende Transparenz im BDN“

Leserbrief

Thomas Vedsted
„Øget tillid og ansvar til de ansatte!“

Leserbrief

Siemen Baader
„Baumgruppe kämpft für alte Kastanie an der Bücherei“

Leserbrief

Holger Eskildsen
„Den grønne oase er omdannet til den sorte firkant“