Leserbrief

„Typisk socialdemokratisk holdning“

Typisk socialdemokratisk holdning

Typisk socialdemokratisk holdning

Ejler Schütt
Loit/Løjt
Zuletzt aktualisiert um:

Apenrades Vizebürgermeister Ejler Schütt ist der Meinung, dass die sozialdemokratische Regierung an den finanziellen Schwierigkeiten der Kommune Apenrade Schuld ist.

Som følge af den socialdemokratiske regeringens total manglende overblik og styring af den meget udskældte udligningsreform rager mange af landets kommuner rundt i blinde, hvad angår deres økonomiske råderum for året 2021.
Også i Aabenraa Kommune rager vi i stor udstrækning økonomisk rundt i blinde for 2021, som følge af regeringens totale uduelighed på området.
For at imødegå denne store økonomiske usikkerhed har alle medlemmer i Aabenraa Kommunes Økonomiudvalg, med undtagelse af socialdemokraterne, valgt at udvise rettidig omhu og økonomisk ansvarlighed her og nu, ved at pålægge de enkelte politiske udvalg at finde besparelser på beskedne 1% i budgetterne for 2021.
Det er muligt, at det vil vise sig, at behovet for besparelser ikke er akutte og aktuelle, når regeringen engang får sig taget sammen til at få udformet den savnede udligningsreform, men uanset behov eller ej så vil det altid være sundt at gennemgå kommunens budget for at konstatere om der er behov og muligheder for ændringer her eller der.
Akkurat som mange sikkert gør i deres private økonomi.
Som nævnt har socialdemokraterne valgt ikke at ville udøve rettidig omhu og kigge på besparelsesmuligheder her og nu.
Typisk socialdemokratisk holdning, de er vilde med at dele ud af skattekronerne, men når det kommer til besparelser, så stejler de og kryber i et musehul.
Ejler Schütt
Dansk Folkeparti
Byrådsmedlem Aabenraa
Viceborgmester
Formand Arbejdsmarkedsudvalget
Medlem af økonomiudvalget
Lykkevej 29
Løjt Kirkeby
Mehr lesen

Leserbrief

Edith Tröster
„Åbent brev til Aabenraa Kommune vedr. Loddenhøj jollehavn“

Leserbrief

Martin Christiansen
„Märchenstunden (Märchen -- Kunden)“

Leserbrief

Ejler Schütt
„DF tager flertallets afgørelse om placeringen af Telemuren til efterretning“

Leserbrief

Signe Bekker Dhiman
„Endelig har vi fundet en placering til Telemuren!“