Leserbrief

„Cykelstier i hele Aabenraa Kommune“

Cykelstier i hele Aabenraa Kommune

Cykelstier i hele Aabenraa Kommune

Arne Leyh Petersen, Kurt Andresen, Thomas Rehder Juhl og Jan Riber Jakobsen
Apenrade/Aabenraa
Zuletzt aktualisiert um:

In einem gemeinsamen Leserbrief erinnern vier Mitglieder des Ausschusses für Technik und Umwelt in der Kommune Apenrade/Aabenraa daran, dass Kommunalpolitiker stets das Wohl der gesamten Kommune im Auge behalten müssen und nicht Kirchturmpolitik betreiben sollten. Sie beziehen sich auf einen „frommen” Neujahrswunsch eines Ausschusskollegen.

Byrådspolitikerne Eivind Underbjerg Hansen (V) og Egon Madsen (A) har henholdsvis 30.12.19 og den 03.01.20 skrevet debatindlæg i JydskeVestkysten omkring ønsker vedrørende cykelstier.

Som byrådspolitikere har vi nok alle fået henvendelser fra vores borgere omkring ønsker om cykelstier i vores kommune – „og lokalområde”.

Men som byrådspolitikere skal vi huske, at vi jo er valgt til at træffe beslutninger til gavn for alle borgere i hele kommunen.

Vi vil derfor gerne berolige eventuelle borgere i den øvrige del af kommunen med, at alle indkomne ønsker omkring cykelstier vil blive gennemgået og behandlet i kommunens forvaltning, hvorefter det senere i teknik- og miljøudvalget og i byrådet besluttes, hvilke cykelstiønsker der kan prioriteres ud fra det afsatte beløb fra budgetforhandlingerne, og ud fra hvor det giver den størst mulige samlede trafiksikkerhedsmæssige bedste mening efter en teknisk faglig fremstilling og vurdering.

Vi er ikke i tvivl om, at mange af os byrådspolitikere og byrådsgrupper har været på flere besigtigelsesture og set på cykelstiønsker efter invitationer fra borgerne. Og vi har personligt endnu ikke set et cykelstiønske, som vi ikke fattede sympati for, og der hersker heller ingen tvivl om, at netop vores børn og skolebørns sikkerhed ligger os alle meget på sinde, uanset om man er forældre eller byrådspolitiker.

Arne Leyh Petersen (DF), Agertoften 30, Hjordkær, 6230 Rødekro
Kurt Andresen (SP), Thomas Rehder Juhl (V) og Jan Riber Jakobsen (K), byrådsmedlemmer og medlemmer af teknik- og miljøudvalget Aabenraa Kommune

Mehr lesen

Leserbrief

Ejler Schütt
„DF i Aabenraa Kommunen vil have fjernet uretfærdigheden overfor kontanthjælpsmodtagere“

Leserbrief

Jan Køpke Christensen
„Nej til korrupte lande“

Leserbriefe

Peter Kofod
„Man bliver så træt...“

Leserbrief

Ejler Schütt
„Typisk socialdemokratisk holdning“